Privacy Reglement

TeamFitness hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacyreglement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. TeamFitness houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

-        persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacyreglement

-        de verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt

-        vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens

-        passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is

-        geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt

-        op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren

Als TeamFitness zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacyreglement, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door TeamFitness verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling:

-        Ledengegevens vastleggen t.b.v. (medische) training

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-        Abonnement

Voor de bovenstaande doelstelling kan TeamFitness de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-        Voornaam

-        Tussenvoegsel

-        Achternaam

-        (Zakelijk) Adres

-        Woonplaats

-        (Zakelijk) Telefoonnummer

-        (Zakelijk) E-mailadres

-        Geslacht

-        Geboortedatum

-        Bankgegevens

-        Gezondheidsgegevens

 

Uw persoonsgegevens worden door TeamFitness opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-        Gedurende de looptijd van het abonnement en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door TeamFitness verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling:

-        Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-        Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via social media;

Voor de bovenstaande doelstelling kan TeamFitness de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-        Voornaam

-        Tussenvoegsel

-        Achternaam

-        (Zakelijk) Adres

-        (Zakelijk) Telefoonnummer

-        (Zakelijk) E-mailadres

Uw persoonsgegevens worden door TeamFitness opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-        Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbriefabonnees

Persoonsgegevens van Medewerkers worden door TeamFitness verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling:

-        Aanmelding nieuwsbrief

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-        Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven of gerichte contacten

Voor de bovenstaande doelstelling kan TeamFitness de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-        Voornaam

-        Tussenvoegsel

-        Achternaam

-        E-mailadres

Uw persoonsgegevens worden door TeamFitness opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-        Gedurende de periode dat men aangemeld is

Verwerking van persoonsgegevens van Medewerkers

Persoonsgegevens van Medewerkers worden door TeamFitness verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling:

-        Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-        De arbeidsovereenkomst.

Voor de bovenstaande doelstelling kan TeamFitness de volgende persoonsgegevens van u als medewerker vragen:

-        Voornaam

-        Tussenvoegsel

-        Achternaam

-        Adres

-        Woonplaats

-        Telefoonnummer

-        E-mailadres

-        Geboortedatum

-        Kopie ID

-        BSN-nummer

-        Bankgegevens

 

Uw persoonsgegevens worden door TeamFitness opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-        Gedurende de periode dat men een arbeidsovereenkomst heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

-        Het verzorgen van het digitale klantdossier

-        Het verzorgen van de (financiële) administratie

-        Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen

-        Het verzorgen van de uitvraag van klanttevredenheidsonderzoeken

-        Het verwerken van banktransacties

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@teamfitness.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Cookies of vergelijkbare technieken

TeamFitness gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Bewaartermijn

TeamFitness bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

-        Alle personen die namens TeamFitness van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan

-        We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen

-        We pseudonimiseren, anonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is

-        Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten

-        We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen

-        Onze medewerkers zijn geïnformeerd over en bewust van het belang van de bescherming van persoonsgegevens

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons privacyreglement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens TeamFitness

TeamFitness

Vonderweg 28c

7468 DC Enter

www.teamfitness.nl

Info@teamfitness.nl

0547-384707

 

Contactgegevens Functionaris Gegevensbescherming

M. Getkate

marije@teamfitness.nl

 

Lesroosters


BBB
Maandag  08.45 - 09.45
Vrijdag 08.45 - 09.45

BootCamp
Woensdag 19.00 - 20.00

Burn
Maandag 08.45 - 09.15

Circuit
Dinsdag  20.00 - 21.00

Dance
Woensdag  19.00 - 20.00

Fit4Kids
Vrijdag 15.45 - 16.45

Pilates
Maandag 09.15 - 10.15
Dinsdag 20.15 - 21.15
Donderdag 09.00 - 10.00
Donderdag 16.45 - 17.45
Donderdag 18.45 - 19.45
Vrijdag 18.30 - 19.30

Power
Maandag 19.00 - 20.00
Woensdag 08.45 - 09.45
Woensdag 20.00 - 21.00
Zondag 09.00 - 10.00

SeniorenPilates
Maandag 11.00 - 12.00
Donderdag 11.00 - 12.00

Spinning
Donderdag 20.00 - 21.00

TBW
Maandag 20.00 - 21.00

W.O.W.
Maandag 20.30 uur
Donderdag 20.00 uur

Zwanger&Fit
Dinsdag 19.00 - 20.00

Openingstijden


Maandag 7.00 - 21.30
Dinsdag 7.00 - 21.30
Woensdag 7.00 - 21.30
Donderdag 7.00 - 21.30
Vrijdag 7.00 - 20.30
Zaterdag 8.30 - 12.00
Zondag 8.30 - 12.00

Volg ons


Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter